Ulf Dahl. Leg. Optiker

Varje kund är helt unik för oss

1901 startade Gustav Dahl Ur och Optik i Malmö på Värnhemstorget och Drottningtorget.
Nu 118 år senare och den 4:e generationen av optiker fortsätter vi i samma anda som Gustav en gång startade vårt företag och prioriterar kunskap utan avkall på kvalité. Alltid med dig som kund i fokus.

Varje kund är helt unik för oss och har inte bara olika behov vad gäller synen, utan även olika tycke och smak.
Därför breddar vi hela tiden vårt sortiment med nya kollektioner från världens mest kända varumärken. Allt för att vi ska hitta just det som passar både din personliga stil och budget.

Just nu finner du de senaste kollektionerna från bl.a. Tom Ford, Gucci, Jimmy Choo, Efva Attling, Hugo Boss, Silhouette och många, många fler. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta just de bågar som passar din personliga stil så du kan möta vintern med en modern look och en säker skarp syn.

Välkommen till oss på Dahls Optik!

Ulf Dahl. Leg optiker.

Ulf har arbetat som optiker sedan 1977 och är utbildad vid Kongsberg universitet, Norge. Ulf är den 4:e generationen av optiker i sin familj och även ägare till Dahls Optik.

Gustav Jordal. Leg optiker.

Gustav är konsult och har arbetar som optiker hos Dahls Optik sedan 2022. Gustav utbildade sig i Köpenhamn och är sedan 2012 legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet.

Susanne Dahl. Ekonomi

Ägare tillsammans med maken Ulf. Håller reda på oss och våra kostnader i sitt dagliga arbete.

Ulrica Nilsson. Optikerassistent

Vår duktiga assistent som fortfarande efter många år i yrket älskar glasögon. Pendlar mellan butikerna i Staffanstorp och Svedala.

Ann Liljedahl. Optikerassistent

Arbetat med optik sedan slutet av 80-talet. Först inom glasgrossist men sedan 2006 hos oss på Dahls Optik. Mycket omtyckt för sin höga servicegrad.

Jennie Mauritzsson. Optikerassistent

Vår duktiga assistent i Staffanstorp som förutom att serva våra kunder i butiken formslipar alla våra glas in i den båge man väljer.