Smarta Koncept

DNEye skannerDNEye skanner

DNEye ögonskanning

Utnyttja 100 % av din synpotential

Dina ögon är lika unika som ditt DNA. Exakta mätuppgifter är det första steget mot glasögon med vars hjälp du kan utnyttja din synpotential till 100 %.

Vår DNEye®-skanner mäter helt automatiskt och extremt noggrant ögats avbildningsfel av högre och lägre ordning för långt och nära håll samt i förhållande till pupillens storlek. Betydligt fler uppgifter än vanligt registreras, allt för att du ska kunna utnyttja din personliga synpotential till 100 %.

Tack vare Impression® 2-glas med DNEye® ser du helt enkelt skarpare och mer kontrastrikt, vilket märks framför allt i skymningen. Högsta komfort och mycket bra kompatibilitet gör synupplevelsen perfekt. Därför betyder Rodenstock EyeLT®-konceptet helt enkelt: bättre syn.

Dina synupplevelser kommer att maximeras

När en vanlig optiker genomför en undersökning av dina ögon tar man hänsyn till många parametrar. Men i nio fall av tio utelämnar man den viktigaste av alla. Nämligen vad ditt ögas behov är i skymmande och mörka miljöer, t. ex. vid bilkörning i skymning och mörker.
Vi på KlarSynt använder en helt revolutionerande teknik som även mäter ditt ögas insida på ett sätt som aldrig kunnat göras tidigare och med den absolut senaste tekniken med högsta noggrannhet. Världsunik ögonscanning med mer än 7.000 mätpunkter som överförs till dina individanpassade glasögon.
Resultatet av DNEyescanningen kommer inte bara att bidra till att du känner dig säkrare i trafiken, utan att alla dina synupplevelser kommer att maximeras genom högre kontrast än förut, säkrare synupplevelser, naturligt seende, bättre färgupplevelse och bättre mörkerseende.

Ring och boka din tid för DNEye-scanningen:
Svedala 040 40 44 44
Staffanstorp 046 25 79 80

dney_1
DNEye ögonskanningDNEye ögonskanning

Använd 100% av din syn!

Vår kund Diana har genomgått undersökning med vår högteknologiska ögonscanner och DNEye-tekniken.

-” Jag kan bestämt säga att jag aldrig sett så bra i hela mitt liv! Både vad gäller skärpan och kontraster, men framförallt i mörker. Det känns som jag nu bär glasögonens Rolls-Royce.”

Resultatet av DNEye-scanningen kommer inte bara att bidra till att du ser bättre i trafiken, utan att alla dina synupplevelser kommer att maximeras.

Ring och boka din tid för DNEye-scanningen:
Svedala 040 40 44 44
Staffanstorp 046 25 79 80

Du är unik

Vi har alltid kundens bästa för ögonen. Det innebär att vi ser till varje enskild kunds specifika behov och önskemål, vad gäller såväl ögonhälsa som stil och personlighet.

Varumärken

Hos oss hittar du väl utvalda varor från världens ledande varumärken. Men en bredd av leverantörer kan vi erbjuda just det som passar dina ögon och din personlighet.

Kunskap utan avkall på kvalité

Vi på KlarSynt prioriterar kunskap utan avkall på kvalité. Alltid med dig som kund i fokus. Vi kombinerar den senaste tekniken i vår undersökning med ett brett utbud av bågar så att du som kund alltid ska få det som är passar just dig som kund.