Smarta Koncept

LinsBoxenLinsBoxen

LinsBoxen

Månsadslinser smidigt direkt i din brevlåda

Kontaktlinser ger dig en stor frihetskänsla och flexibilitet du antagligen inte känt tidigare. Känslan av att vara rättsynt igen efter att du kanske burit glasögon ett tag. Och dessutom friheten att inte vara begränsad av sina glasögon.
Ögonen är dock olika på människor och därför behövs det en individuell tillpassning av rätt material och form efter dina förutsättningar. Närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt spelar ingen roll längre. Du tillsammans med din optiker diskuterar fram ett lämpligt alternativ för just dina ögon. Linsboxen Genom att ansluta dig till LinsBoxen ser du till att alltid ha nya fräscha linser hemma när du behöver. Det är bara att sitta hemma och vänta på att posten skall dimpa ner. Kan det vara mycket enklare? Hos någon av våra legitimerade optiker gör du regelbundet dina linskontroller och den ingår i abonnemanget. Dessutom ger kontrollerna dig möjlighet att hålla dig ajour med alla nyheter på kontaktlinsmarknaden.

Betala smidigt månadsvis

Betalning sker månadsvis genom autogiro. Ingen bindningstid och du kan avbryta eller ta paus när du vill.

Hör av dig till oss och berätta att du är intresserad av LinsBoxen.
Vi bokar tillsammans upp en tid för en undersökning av dina ögon.
Vid besöket kontrollerar vår optikern din styrka, hälsotillståndet av dina ögon samt dina förutsättningar för ett bra kontaktlinsbärande.
När linstyp är vald, tecknar ni tillsammans ett LinsBoxen avtal som ger dig ett koncept som innehåller:

– Kontaktlinser månadsvis hem i brevlådan
– Fraktfritt
– Ingen bindningstid
– Månadsvis betalning
– Tillgång till legitimerade optiker
– Alla kontroller ingår

LinsBoxenLinsBoxen
LinsBoxenLinsBoxen

Fräscha linser varje månad

Prenumerera på linser och slipp köpa på dig ett lager eller oroa dig för att de skulle ta slut! LinsBoxen är det smidigaste sättet att alltid ha fräscha linser hemma.

Varje månad får du dina linser direkt hem i brevlådan. I abonnemanget ingår även regelbundna linskontroller, utan extra kostnad. Du kan när som helst byta linstyp eller styrkor.

Du får rätt linser varje månad, enkelt och flexibelt och självklart utan fraktkostnad. Du kan även pausa abonnemanget när som helst, praktiskt om du t ex ska vara bortrest under en längre period.

Du är unik

Vi har alltid kundens bästa för ögonen. Det innebär att vi ser till varje enskild kunds specifika behov och önskemål, vad gäller såväl ögonhälsa som stil och personlighet.

Varumärken

Hos oss hittar du väl utvalda varor från världens ledande varumärken. Men en bredd av leverantörer kan vi erbjuda just det som passar dina ögon och din personlighet.

Kunskap utan avkall på kvalité

Vi på KlarSynt prioriterar kunskap utan avkall på kvalité. Alltid med dig som kund i fokus. Vi kombinerar den senaste tekniken i vår undersökning med ett brett utbud av bågar så att du som kund alltid ska få det som är passar just dig som kund.